teisipäev, 7. august 2018

Meie tüdrukud aitasid Eesti koondisel võita Balti meistrivõistlused

2-3.augustil toimusid Võrus Balti U18 meistrivõistlused. Eesti koondise eest võistlesid meil Ann Marii ja Ramona, kes tegid igati korraliku võistluse.

Oma suurepärast hooaega jätkas Ann Marii, kes Võrus võitis kõigil kolmel alal esikoha! 100 meetri jooksus tegi Ann Marii üsna tagasihoidliku stardi, aga distantsi teise poole jooksis ta väga tugevalt ning saavutas alavõidu ajaga 12,20. Edu teiseks tulnud Leedu jooksja ees oli 15 sajandikku. Esimese võistluspäeva lõpuks osales Ann Marii 4x100 meetri teatejooksus, kus ta jooksis viimast vahetust. Teatepulga sai ta kätte teisena, kaotust liidrikohal jooksnud Lätile oli ligemale 5-6 meetrit. Ent selle vahe jooksis Ann Marii tagasi ja tõi Eestile esikoha ajaga 47,77

Teisel päeval tegi Ann Marii kaasa 200 meetri jooksus. Kui sel hooajal on ta just kurvi väga hästi jooksnud, siis sel korral kurvijooks nii hea ei olnud ning lõpusirgele ta esimesena ei tulnud. Ent taas suutis ta tugeva jooksu teise poolega asjad paika panna. Kolmas Balti meistritiitel tuli uue isikliku rekordiga 24,70!


Ramona tegi võistluste avapäeval kaasa teivashüppes. Ta alustas kõrguselt 2.58 ning alistas selle kohe avakatsel. Ka kõrgused 2.68 ja 2.78 alistusid esimesel üritusel. 2.88 ületamiseks läks vaja kahte katset, aga kõrguse 2.98 ületas ta jälle esimesel katsel. Rohkemaks seekord jaksu ei olnud ja uut isiklikku rekordit tähistav 3.08 jäi seekord alistamata. Selle tulemusega oli Ramona neljas. 

Teisel päeval ootas ees 400 meetri tõkkejooks. Ramona alustas jooksu väga julgelt ja enesekindlalt. Ta oli 200 meetri järel väga heal positsioonil, ent seekord jõuvarudest finišijooneni ei piisanud. Lõpusirge tuli raskelt, aga vapralt võideldes lõpetas ta jooksu viiendana ajaga 1.08,03. Isiklik rekord jäi sisuliselt 1 sekundi kaugusele.


Kahe võistluspäeva kokkuvõttes võitis Eesti koondis esikoha 271 punktiga. Leedu saavutas teise koha 251 punktiga ja Läti kolmanda 226 punktiga. 


 













 Fotod: Marko Mumm

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar