reede, 26. mai 2017

Suured võistlused Pärnus sel nädalavahetusel

Üle mitmekümne aasta toimuvad Pärnus taas suured üle-eestilised kergejõustiku võistlused. Sel nädalavahetusel toimub lausa kaks sellist võistlust Pärnu Rannastaadionil. Laupäeval on kavas TV10 olümpiastardi neljas etapp ning pühapäeval toimuvad Eesti teatejooksude meistrivõistlused, kus saab jooksmas näha Eesti kiiremaid sprintereid ning parimaid keskmaajooksjaid. 

Kõigepealt siis TV10 olümpiastardi etapist, mis toimub laupäeval, 27.mail. Võistluse ajakava asub siin: http://ekjl.ee/content/editor/files/Ajakavad_ja_muu/Ajakavad_juhendid/ajakava_tv10_4_20170527.pdf

Meil teevad kaasa nendel võistlustel Agneta (TN kaugushüpe), Greete-Liis (TN kaugushüpe ja pallivise), Karolin (TN pallivise), Tristan (PN pallivise), Georg (PN 1000 meetri jooks), Karl-Martin (PV pallivise ja kettaheide), Andry (PV pallivise, kettaheide ja 1000 meetri jooks).

Kõik võistlejad panevad selga kas TV10 olümpiastardi või Altiuse sinise särgi! Kaasa naelikud, juua. Staadionil peab kohal olema vähemalt 1,5 tundi enne oma ala algust!

Pühapäeval toimuvad Eesti teatejooksude meistrivõistlused. Kuna võistlused toimuvad Pärnus, otsustasime ka meie välja panna oma 4x100 meetri teatevõistkonnad. Olgugi, et meie tegeleme ainult noortega ning täiskasvanud sportlasi on klubis vähe. Aga meie noortele saab see olema kindlasti hea kogemus. Naiste 4x100 meetri teatevõistkonnas jooksevad Ethel, Ramona, Carol ning Anete. Meeste 4x100 meetri teatemeeskonda kuulub minu grupi sportlastest Jakob. Võistluste ajakava on siin: http://ekjl.ee/content/editor/files/Ajakavad_ja_muu/Ajakavad_juhendid/ajakava_EMVteatej20170528.pdf

Sissepääs mõlemale võistlusele on tasuta ning kõik on oodatud neid võistlusi ka vaatama!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar