pühapäev, 24. aprill 2016

Karli hea hoog jätkub

Eile Elvas toimud Eesti murdmaajooksu meistrivõistlustel võitis meeste noorsoo vanuseklassi 4 kilomeetri jooksus kuldmedali Karl, kes läbis distantsi 12.18ga. Hõbemedalile tulnud konkurenti edestas ta 15 sekundiga. Aasta tagasi oli Karli aeg samal rajal 12.51, nii et edasiminek on olnud täitsa uhke. Pikka aega oli Karl kinni medalis ka meeste arvestuses, ent lõpu kilomeetril langes ta siiski neljandaks.

Alles nädal aega tagasi teenis Karl oma esimese luitejooksu üldvõidu. Ootame suure huviga, milleks ta järgmistel võistlustel on võimeline.



Neidude A vanuseklassi 2 kilomeetri jooksus oli Hanna 8.15ga kaheksas. Tüdrukute C vanuseklassi 1 kilomeetri jooksus oli Martha neljateistkümnes ajaga 4.14. Selles vanuseklassis osales ka kõige rohkem jooksjaid - 31. B vanuseklassi tüdrukutest oli meie edukaim Vanessa, kes ajaga 3.57 oli 1 kilomeetri jooksus üheksas. Merily sai 14.koha (4.00) ja Ramona 15.koha (4.01). Kokku käis rajal 26 tüdrukut. 

Poiste B vanuseklassi 2 kilomeetri jooksus sai Kristo 12.koha ajaga 7.20. C vanuseklassi 1 kilomeetri jooksus oli Karl-Martin 17 jooksja hulgas tublil viiendal kohal ajaga 3.38. Sama ajaga võideti ka pronksmedal, nii et vahed olid poistel väga väikesed. 

Üldiselt võib võistluste tulemustega rahule jääda. Kui Karl välja arvata, siis teised selleks võistluseks eraldi ei valmistunud. Pigem oli selle võistluse eesmärk tuua vaheldust treeningutesse ning saada juurde võistluskogemust.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar