pühapäev, 14. oktoober 2012

Uue nädala ootuses

Täna toimunud kadrijooks toimus igati korraliku ilmaga ning kohal olid ka paljud minu õpilased. Kiidan kõiki, kes täna jooksid 1 või 3 kilomeetrit. Tuli mitmeid kohti esikolmikutes, ent mis meeldis veelgi enam - tundus, et kõik jooksid oma võimete piiril või tegid isegi väikse eneseületamise. Olen teie üle uhke. 

Võistluste lõpp protokolli veel mõistagi ei ole, seega peab pisut ootama, et näha kõikide teie aegu ja kohti. Küll sain korraks enda kätte tüdrukute tulemused, kus mõni asi ka silma jäi. Mädli jooksis kilomeetrit 3.50ga, Inger 3.53,9ga, Hanna 4.00ga. Aga täpsemalt tulemustest siis, kui need minuni jõuavad. 

Ja mis veelgi toredam. Teist aastat järjest oli minul kõige enam õpilasi kadrijooksul väljas ning järjekorras teine karikas on kättegi juba saadud. Karika võtan trenni kaasa homme ning näitan seda ka teile, sest tänu teile see mul nüüd olemas on. Aitäh!

Uus nädal on aga koheselt algamas ning uued trennid ja uued eneseületamised ootavad oma järge. Vanema treeninggrupi esialgne plaan näeb välja selline:

Esmaspäeval, teisipäeval, neljapäeval alustame trenni hallist ning lähme välja randa või rannaparki. Kolmapäeval oleme endiselt raekülas ning reedese trenni toimumiskoht sõltub palju ilmast ning seega enne kolmapäeva seda paika täpselt ei pane. Hea ilma korral mängime jalgpalli, kehvema ilmaga teeme esimese sisetrenni.

Nooremad jätkavad hallis nagu ikka!

Kohtumiseni juba homme!!!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar