reede, 7. oktoober 2011

Massaaž

Alates oktoobrikuust on võimalus Spordiklubi Altiuse liikmetel saada kvaliteetset spordimassaaži OÜ Tervisetaastaja poolt. 45 minutit massaaži maksab 10 eurot, 60 minutit 14 eurot ja 90 minutit 20 eurot. Pakkumine kehtib kõigile Altiuse liikmetele, vanusest sõltumata. Nii et kes iganes tahab massaaži minna, siis tuleb selleks aeg broneerida telefonil 53 431 771. Broneerimisel kasutada kindlasti märksõna Spordiklubi Altius!

Massööriks on Ergo, kes on muide meie enda spordiklubi kasvandik ja minu kunagine treeningkaaslane. Olen ise nüüd käinud tema juures nii jalgade kui ka seljaga ning võin teda soojalt soovitada! Hinnapakkumine kehtib esialgu järgmise aasta septembrini.

Tervisetaastaja OÜ asub Blauhausi majas 3 korrusel, Hommiku 3.

Lisaks on kõik laserravi protseduurid meile 40% soodsamad!


Milleks spordimassaaž hea on?

Spordimassaaž  tõstab sportlikku töövõimet, valmistab ette kestvaks aktiivseks lihastööks ja kiirendab taastumisprotsesse. Regulaarne massaaž aitab lihastest eemaldada ainevahetuse jääkaineid ning varustada lihaseid värske verega. Spordimassaaž tagab kvaliteetse treeningute läbiviimise, väldib vigastuste tekkimist ja aitab kaasa headele võistlustulemustele.

Mis on laserravi?


Laserteraapia ravivõimalused: nohu, kurguvalu, kõik spordivigastused (hüppeliigese vigastus ja valulikkus, Achilleuse kõõluse valu, põlvevalu, lihaste rebendid, kõõluste venitused ja põletikud, sidemete venitused, epikondüliit ehk tennisisti küünarnukk, luumurrujärgne ravi, opijärgne haava ja taastusravi) jne.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar